Skip to content

Historie voorgaande Vredes Conferenties

Foto galerij van voorgaande Vredes Conferenties

Vredesconferentie 2022

Fragility of peace. Solutions to avoiding global conflict

2022 gaf ons de gelegenheid om onze zevende jaarlijkse vredesconferentie te organiseren. Het werd zowel fysiek als online gehouden. Het thema van dit jaar was “Fragility of peace. Solutions to avoiding global conflict. I.v.m. internationale deelnemers werd deze vredesconferentie in het Engels gehouden.

Peace Conference 2022

Vredesconferentie 2021

HUMAN RIGHTS AS A BASIS FOR WORLD PEACE

Vredesconferentie 2020

De fundamenten van ware vrede

Alhamdulillah met de zegening en genade van Allah (SWT) Madjlis Ansarullah Nederland heeft de 5e jaarlijkse Vredesconferentie op 26 november 2020 in de Mobarak Moskee te Den Haag met succes afgerond. De conferentie belichtte het thema van “De Fundamenten van Ware Vrede”  met de doelstelling tot bevordering van vrede, harmonie, begrip en dialoog tussen de verschillende segmenten van de samenleving van Nederland. Deze Vredesconferentie was een kleine bijdrage aan de moeilijke weg van bevordering van vrede in de wereld  dat wordt bewandeld door Hadhrat Khalifatul Masih V (aba). Totaal hebben 497 mensen deelgenomen aan de livestream van onze YouTube en Facebook kanalen.

Vredesconferentie 2019

De kritieke Behoefte vrede

Peace Conference Ansarullah 2019

Alhamdulillah met de zegening en genade van Allah (SWT) Madjlis Ansarullah Nederland heeft de 4e jaarlijkse Vredesconferentie op 9 november 2019 in de Mobarak Moskee te Den Haag met succes afgerond. De conferentie belichtte het thema van “De Kritieke behoefte aan vrede”  met de doelstelling tot bevordering van vrede, harmonie, begrip en dialoog tussen de verschillende segmenten van de samenleving van Nederland. Deze Vredesconferentie was een kleine bijdrage aan de moeilijke weg van bevordering van vrede in de wereld  dat wordt bewandeld door Hadhrat Khalifatul Masih V (aba). Er was een publiek van meer dan 130 mensen aanwezig, waaronder niet-Ahmadi-gasten leden van NGO’s, leden van de synagoge, kerk, hindoetempel, boeddhistische tempel en diverse andere hoogwaardigheidsbekleders en gasten.

Vredesconferentie 2018

Het creëren van geintegreerde samenleving

Peace Conference 2018

Alhamdolillah! met de zegen van Allah (SWT) vond de derde Vredesconferentie van de Madjlis Ansarullah Nederland met succes plaats op zaterdag 10 november 2018 in Masjid Mubarak in Den Haag, met sprekers variërend van vertegenwoordigers van verschillende religies tot gemeenschapsleiders. Het evenement werd bijgewoond door meer dan 145 mensen, van wie 65 aanwezigen van buiten de Ahmadiyya-gemeenschap, waaronder overheidsfunctionarissen, religieuze en politieke leiders. Het doel van het evenement was om liefde, respect en harmonie tussen de religies van de wereld te versterken door diversiteit, gedeelde overeenkomsten en het begrijpen van gewoonten van anderen te bespreken om een ​​gezamenlijke inspanning voor duurzame vrede te inspireren.

Vredesconferentie 2017

ABSOLUTE JUSTITIE – WEG NAAR VREDE

Peace conference 2017

Op 17 november 2017 organiseerde Madjlis Ansarullah Nederland (Ahmadiyya Moslim Ouderenorganisatie) haar jaarlijkse Vredesconferentie. Het evenement werd gehouden in de Mobarak moskee in Den Haag met een publiek van meer dan 125 mensen, waaronder meer dan 67 gasten. De gasten waren leden van niet-gouvernementele organisaties en van meerdere religieuze stromingen uit een brede dwarsdoorsnede van de samenleving. Het thema van de Vredesconferentie van dit jaar was “Absolute gerechtigheid – een weg naar vrede”.

Vredesconferentie 2016

PERSPECTIEF VAN VREDE IN GELOOF

Peace conference 2016

Op 18 november 2016 organiseerde Madjlis Ansarullah Nederland haar jaarlijkse Vredesconferentie. Het evenement werd gehouden in de Mobarak moskee in Den Haag met een publiek van meer dan 100 mensen, waaronder meer dan 45 niet-Ahmadi-gasten, bestaande uit leden van NGO’s, leden van de synagoge, kerk, hindoetempel, boeddhistische tempel, Sikh Gurdwara en diverse andere hoogwaardigheidsbekleders en gasten. Het thema van de Vredesconferentie van dit jaar was “Perspectief van vrede in geloof”.